25.01.2021, 14:58

Ці продукти не варто купувати в магазинах: кілька товарів, які можуть бути небезпечні для здоров'я

Ольга Романец | Всі новини автора
опасные продукты

Полиці супермаркетів пропонують нам стільки всього, що складно не розгубитися і не набрати зайвого. Але є і продукти, яких варто зовсім уникати.

Готові продукти - це те, на чому багато магазинів намагаються максимально заощадити. Причому на вашому здоров'ї, передає Час Пік.

Так, не рекомендується купувати в супермаркетах готові салати, мелені спеції, чай в пляшках, а також готові десерти.

Готові салати

Ці продукти часто пропонують великі супермаркети. Коштують вони досить недорого, при цьому економлять час господинь. Однак в них часто додають найдешевші продукти, а також з терміном придатності, які закінчується. Від цього і така низька ціна.

Чай і кава в пляшках

Мало хто знає, що в холодному чаї величезна кількість цукру. Крім того, вчені з'ясували: вживання чаю і кави, які продаються в пляшках, може привести до утворення каменів у нирках.

Мелені спеції

Деякі недобросовісні виробники змішують ароматні трави з дешевими порошками інших не ароматних трав, забиваючи підсилювачами смаку. Найбільш популярні спеції-підробки - це кориця і шафран. Саме тому купувати спеції потрібно цілими і подрібнювати самостійно.

Готові десерти

Дуже часто готові десерти майже повністю складаються з кондитерських відходів - невикористаних кремів і бісквітів. Є велика ймовірність, що в цьому десерті буде торт, який зняли з продажу або ж крем, у якого закінчується термін придатності.

Читайте також: Тетянин день: традиції свята і головні прикмети

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк