28.01.2021, 09:20

Зіркою TikTok став баскетболіст та його крихітна дівчина: відео забавної парочки

Венсан Пуршо и Ванесса Пао

Спортсмен Венсан Пуршо, якого французькі ЗМІ назвали найвищим баскетболістом країни, став зіркою соцмережі TikTok. Однак, популярним його зробили не досягнення в спорті, а забавні ролики з коханою дівчиною.

Через травму коліна спортсмен змушений був багато часу перебувати вдома та займатися реабілітацією. Щоб не було нудно, баскетболіст і його дівчина Ванесса Пао вирішили знімати комедійні ролики для соцмереж, повідомляє Час Пік.

Венсан Пуршо и Ванесса Пао

Молодий 28-річний баскетболіст клубу "Тур" з третьої французької ліги пишається своїм зростом в 222 сантиметри. Поруч з ним 157-сантиметрова Ванесса виглядає зовсім крихітною.

Відеоролики з Венсаном та Ванессою стрімко набирають перегляди. Кілька відео набрали понад 70 мільйонів переглядів.

Їх успіх криється в контрасті, адже дівчина нижче коханого на 65 сантиметрів. Користувачі соцмереж порівнюють їх з персонажами з фільмів та придумують різні жарти на тему різниці в зрості.  

"Коли твоя дівчина кричить на тебе", - йдеться в ролику парочки від 3 січня, який набрав 30 млн переглядів. Ще один жартівливий ролик від 9 січня подивилися понад 40 млн разів.

На аккаунт спортсмена підписано понад 600 тисяч осіб.

Схоже, ні травма, ні карантин через пандемію зовсім не завадили баскетболісту стати популярним і знайти щастя в особистому житті.

Венсан Пуршо и Ванесса Пао

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк