31.01.2021, 23:01

Як залучити гроші: кілька порад, які допоможуть вам у фінансовому плані

Ольга Романец | Всі новини автора
как привлечь деньги

Звичайно, найвірніший спосіб мати гроші в будинку - заробити їх своєю працею. Але виявляється, гроші можна не тільки заробляти, а й залучати.

У спадок від предків нам дісталося чимало правил, яких слід дотримуватися, щоб водилися гроші, передає Час Пік.

Для залучення грошей в будинок народна мудрість рекомендує придбати скарбничку і поставити її в затишному місці. У неї слід класти гроші-купюри, кратні п'яти. Вважається, що п'ятірки мають властивість притягувати гроші. Пізніше туди можна класти будь-які купюри, які ви найближчим часом не збираєтеся витрачати. Вважається, що гроші таким чином звикнуть жити у вашому домі.

Вельми корисно покласти під скатертину на столі кілька купюр. Вони символізують багатство, яке буде рости у вашому домі.

Ще одним символом багатства є так зване грошове дерево. Чому саме на цьому деревце повинні рости гроші - не відомо. Втім, ця домашня квітка вважається символом фінансового добробуту чи не в усьому світі.

І найголовніше - пам'ятайте, що достаток приходить тільки в той будинок, де його чекають. Всі прикмети можуть допомогти лише тому, хто діє сам, а не чекає подарунка від долі.

Читайте також: Гіпертонікам на замітку: що потрібно їсти, щоб збити високий тиск без ліків

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: