05.02.2021, 15:05

Велика сила макіяжу: Шанувальники не впізнали Тетяну Буланову без косметики

Татьяна Буланова

Співачка Тетяна Буланова рідко балує своїх шанувальників свіжими знімками. Цього разу фото з особистого архіву співачки сильно спантеличили фанатів - вони просто не впізнали знаменитість без макіяжу.

Тетяна Буланова, незважаючи на свій 51-річний вік, виглядає прекрасно і не перестає захоплювати шанувальників квітучим виглядом. Подейкують, що тримати себе у формі їй допомагають відносини з новим коханим, повідомляє Час Пік.

Татьяна Буланова

Співачка намагається не з'являтися перед публікою без яскравого макіяжу. Однак в мережу потрапили знімки, на яких співачка відображена без краплі косметики.

Фото були зроблені у Карелії, де Тетяна Буланова відпочивала з друзями - з екс-гравцем "Зеніту" Володимиром Бистровом та його дружиною.

Шанувальники не відразу впізнали Тетяну Буланову в такому образі. Багато хто переконаний, що зірка зважилася на пластичну операцію. Однак є й ті, кому такий образ співачки припав до душі. Багато хто був приємно здивований натуральною красою зірки.

"Обличчя Тетяни виглядає немов безсольна риба. Що ж ви з собою зробили, Танечка", "Це Буланова? Не впізнала її навіть", "Ми звикли бачити її нафарбованою сильно. А тут вона така мила, молоденька без фарби", "Дуже гарне фото. А Тетяна і без макіяжу чудово виглядає. Так тримати! Удачі вам", - написали фоловери у коментарях під фото.

Татьяна Буланова Татьяна Буланова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк