07.03.2021, 20:47

Найгірші подарунки на 8 березня: які презенти можуть образити жінку до глибини душі

Марина Началова | Всі новини автора
худшие подарки

Напередодні Міжнародного жіночого дня більшість чоловіків ламають голову над тим, що ж дарувати представницям прекрасної статі. І вирішення цього питання - не з легких...

Час Пік дізнався, що вкрай небажано дарувати жінкам і дівчатам на 8 березня, якщо тільки дама сама про це не попросить.

Предмети гігієни. Один з перших варіантів подарунка на 8 березня, який приходить в голову - який-небудь набір косметичного приладдя (гелі для душу, дезодоранти, креми і т.д.) Але не варто хапати з полиці магазину перший-ліпший набір. Багато жінок вважають за краще вибирати засоби певної марки, віддають перевагу тим чи іншим ароматам, вибирають продукцію для свого типу шкіри. Далеко не кожен чоловік зможе купити саме те, що потрібно.

Тут є ще такий делікатний момент: деякі жінки можуть розцінити подарунок у вигляді мила або дезодоранту як натяк на проблеми з гігієною. Відповідно, такий презент радості не принесе, а скоріше навпаки.

Кухонне приладдя. Подарунок у вигляді набору сковорідок або прихваток може бути сприйнятий як послання "Місце жінки - на кухні". Не найвдаліший презент для свята, первісний зміст якого стосувався жіночої емансипації.

Колготки. Цей досить інтимний предмет гардероба недоречний як подарунок жінці, з якою вас не пов'язують романтичні стосунки. Та й своїй коханій колготки на свято дарувати не варто: можна промахнутися з розміром, кольором, фасоном, а то й зовсім виявиться, що ваша пасія таке не носить.

Статуетки, вази, м'які іграшки. Такі предмети у нас прийнято називати "пилозбірниками": найчастіше вони тільки займають місце на полицях.

Абонемент до спортзалу або салону краси. Деякі дами можуть розцінити такий подарунок як натяк на свою неідеальну зовнішність. Та й не кожній сподобається подарунок, який має на увазі якусь "обязаловку" - в даному випадку ходити на процедури або тренування.

Солодощі. Коробка цукерок або торт у комплекті з квітами давно стали "черговим" подарунком, коли не знаєш, чим порадувати людину. Але ви точно впевнені, що дама згодом не буде проклинати ваш тортик за набрані зайві кілограми?

Алкоголь. Ще один варіант "чергового" подарунка. Причому дарується він зазвичай з негласним підтекстом, що запропоновану пляшку спиртного великодушно розділять з дарувальником.

У будь-якому випадку, щоб поцілити з подарунком "в точку", потрібно знати смаки і захоплення жінки. Ну, або безпосередньо запитати, що вона хоче отримати на свято.

Читайте ще: 5 місць на тілі жінки, які видають її реальний вік з головою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк