08.03.2021, 17:55

Як зрозуміти жіночу мову тіла: 6 невербальних сигналів, які скажуть, що вона думає про вас насправді

Марина Началова | Всі новини автора
язык тела

"Як зрозуміти жінку?" - над цим питанням коли жартома, а коли і всерйоз ламають голову безліч чоловіків. Насправді, думки жінки, які вона з якоїсь причини не бажає озвучити, може видати невербальна мова тіла.

Психологи давно твердять, що рухи, поза і жести рідко брешуть, на відміну від слів. Тому мова тіла допоможе чоловікам краще розуміти прекрасних дам, повідомляє Час Пік.

Стилістка чоловічого одягу Ешлі Уестон назвала найпоширеніші невербальні знаки, які жінки посилають чоловікам. За цими сигналами можна розпізнати, чи подобається дамі її компаньйон, чи ні.

1. Довгий погляд

Що означає: "Мені подобається те, що я бачу".

Ще до того, як заговорити з таємничою незнайомкою, можна зрозуміти, наскільки вона вами зацікавлена. Якщо ви зустрічаєтеся з нею поглядом, і вона довго дивиться на вас або не вертається одразу, швидше за все, їй подобається те, що вона бачить. Не чекайте, у вас є прекрасний шанс познайомитися!

2. Поправляє волосся або одяг

Що означає: "Я знаю, що ви мене оцінюєте".

Ще один знак, який сигналізує, що жінка готова відповісти взаємністю. Несвідомі жести, якими дама поправляє одяг, волосся, прикраси говорять про те, що вона бажає сподобатися.

3. Торкання до руки або плеча

Що означає: "Я перевіряю кордони (і хочу, щоб мені відповіли взаємністю)".

Якщо ви зробили перший крок і зав'язалося знайомство, легкий дотик - потужний сигнал з боку жінки про зацікавленість і ваблення. Очевидно, що вона відчуває себе комфортно поряд з вами і відчуває необхідність доторкнутися до вас. Легкі, грайливі дотики до руки або плеча - це спосіб зламати фізичні кордони, тож сприймайте це як добрий знак! Вона виразно заохочує вас до взаємності і хоче знати, що ви відчуваєте такий же інтерес.

4. Відвертається від вас

Що означає: "Вибач, друже, ти мені не цікавий".

Не дуже позитивний сигнал для чоловіка при знайомстві з жінкою. Якщо вона відвертається або відводить погляд, коли ви ініціюєте контакт, це може означати, що вона не зацікавлена і не горить бажанням відповідати взаємністю. Також це може означати, що жінка просто не цікавиться романтичними стосунками.

5. Посміхається, не показуючи зуби

Що означає: "Мені нудно, я тебе просто розважаю".

Якщо широка і щира посмішка означає, що контакт налагоджений вдало, то натягнута усмішка є свідченням того, що жінка все ще відчуває себе невпевнено, але хоче залишатися ввічливою. Якщо ви підозрюєте, що її усмішка не щира, це, ймовірно, означає, що ви на правильному шляху, але вам ще потрібно попрацювати, щоб вона відчувала себе комфортно і зацікавилася. Змініть тему і подивіться, чи продовжує вона посміхатися вам так само. Якщо так буде продовжуватися досить довго, це поганий знак.

6. Руки складені на грудях і торкаються біцепсів

Що означає: "Я взагалі не хочу з тобою розмовляти".

Схрещені руки - досить очевидна ознака того, що щось не так, але якщо її руки торкаються біцепсів, вона виразно відчуває дискомфорт, незадоволення чи роздратування. Сприймайте це як знак того, що, можливо, пора закінчити розмову або прямо, але делікатно обговорити те, що відбувається. Хто знає, можливо, це була ненавмисна помилка з вашого боку або роздратування жінки не пов'язане з вами.

Читайте ще: 5 місць на тілі жінки, які видають її реальний вік з головою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: