15.03.2021, 21:28

В Україні розгорівся скандал через "роман" 8-річної моделі та 13-річного блогера: відреагував дитячий омбудсмен

Марина Началова | Всі новини автора

8-річна українська модель Мілана Маханець і 13-річний блогер Паша Пай закрутили бурхливий роман і відверто демонструють свої почуття в соцмережах. Громадськість в шоці, а дитячий омбудсмен звернувся до правоохоронних органів.

Нещодавно в соцмережах обох "закоханих" почали публікуватися фото і відео, на яких діти обнімаються і цілуються. Також Павло і Мілана заявили про те, що зустрічаються, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Новина про це швидко розлетілася по мережі. У користувачів виникло багато питань до батьків, але мати Мілани Дарина Маханець повністю підтримує дочку і каже, що діти "самі розберуться". За словами жінки, дітей ніхто не змушував зображувати стосунки, і в них насправді кохання.

Зате безліч користувачів Фейсбуку не зрозуміли такого способу "хайпу" і написали в коментарях, що ситуація, м'яко кажучи, не є нормальною.

На скандал відреагував Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба. У коментарях під одним з постів він повідомив, що вже звернувся з цього приводу до Генпрокуратури, МВС та Кіберполіції.

Читайте ще:

Де не можна зберігати гроші: найбільш несприятливі місця в квартирі

Шукайте в гаманцях: цінні 10 копійок України, які можна продати за пристойні гроші

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк