11.04.2021, 17:53

Чого ви боїтеся? Страхи, до яких схильний кожен з 12 знаків Зодіаку

Марина Началова | Всі новини автора
страх

У світі вкрай мало людей, які не бояться нічого. Абсолютну безстрашність психологи і психіатри, мабуть, назвали б відхиленням від норми.

А ось астрологи стверджують, що для кожного знака Зодіаку найбільш характерні певні страхи, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Перевірте, чи вірні ці твердження для вас?

Овен

Представники цього знака найбільше бояться зазнати невдачі. Овни завжди прагнуть до досконалості, чим би вони не займалися. Вони готові працювати не покладаючи рук і йти напролом, здатні пожертвувати багато чим заради досягнення своєї мети. Тому невдача надовго вибиває Овнів з колії.

Телець

Найбільший страх Тельців - зміни, які вносять сум'яття у спокійну і розмірену обстановку. Тельці цінують стабільність і комфорт, а добившись якоїсь мети, вони прагнуть якомога довше зберегти при собі досягнуте.

Близнюки

Певна "дволикість" цього знака призводить до того, що Близнюки у всьому сумніваються і бояться зробити помилку. Їм складно приймати важливі рішення і брати на себе відповідальність за них. Погляд у власне майбутнє є справжнім страхом Близнюків.

Рак

Представники цього знака бояться почути критику на свою адресу. Природна вразливість і емоційність Раків призводить до того, що навіть корисні і конструктивні зауваження вони сприймають болісно. Іноді у Раків спостерігаються серйозні проблеми з самооцінкою: їм весь час здається, що оточуючі недооцінюють їх.

Лев

Леви більше всього на світі бояться втратити свободу і стати залежними. "Царю звірів" дуже тісно і сумно в клітці, так само і представники цього знаку Зодіаку не терплять, коли їм встановлюють якісь рамки.

Діва

Люди, що народилися під цим знаком, бояться втратити дорогі серцю речі. Лише на перший погляд така фобія здається егоїстичною і приземленою: Діви з дитинства виявляють схильність наділяти неживі предмети особливими якостями. Тому дрібничка, яку ви можете вважати марним сміттям і викинути, може значити для Діви дуже багато.

Терези

Цей знак боїться потрапити в безглузду ситуацію, отримати негативну оцінку від оточуючих. Схвалення зі сторони дуже важливе для Терезів, вони завжди намагаються справити хороше враження і дуже засмучуються, якщо зусилля виявляються марними.

Скорпіон

Скорпіони найбільше бояться, що їхні таємниці будуть розкриті. Представники цього знаку можуть бути настільки скритними, що вибудовують навколо себе кам'яну "стіну" з імпульсивності і різкості, за якою ховається невпевненість.

Стрілець

Страх Стрільців - показати свої слабкі місця, чим можуть скористатися недоброзичливці. Вони намагаються ретельно підбирати слова і часто не показують своїх справжніх емоцій, лише тому, що "все сказане може бути використане проти них".

Козеріг

Цілеспрямовані та консервативні Козероги бояться, що не зможуть пройти по наміченому шляху до своєї мети. Представники цього знаку схильні звалювати на себе багато відповідальності, що часто виливається в стреси і неврози.

Водолій

Водолії бояться серйозно захворіти, будь-який нестандартний "сигнал" організму викликає у них паніку і найгірші припущення. Але є у цієї фобії і позитивна сторона: Водолії, як правило, не затягують з візитом до лікаря, і хвороби, якщо вони є, вдається "виловити" на ранніх стадіях.

Риби

Найбільшим страхом Риб є самотність. Для них нестерпна сама думка про те, що вони залишаться без підтримки близьких людей. Рибам важливо знати, що є люди, на яких в будь-якій ситуації можна буде покластися.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк