19.04.2021, 22:24

"Мандрівник у часі" передбачив, як почнеться Третя світова війна

Марина Началова | Всі новини автора
путешествия во времени

Чоловік, який називає себе мандрівником у часі, стверджує, що ЦРУ відправило його в майбутнє. Тепер він нібито знає, що трапиться з людством у найближчу сотню років.

У мережі вже не раз з'являлися особистості, які стверджують, що вони повернулися з майбутнього. Нещодавно було оприлюднено чергове відео за "мандрівником у часі", передає Час Пік з посиланням на express.co.uk.

Ця людина приховувала своє обличчя, надівши латексну маску. Він представився Олександром Смітом і розповів, що брав участь у секретних експериментах Центрального розвідувального управління США в 1980-х роках: нібито в 1981 році ЦРУ відправило його в 2118 рік.

"Світ, яким ми його знаємо, сильно зміниться", - заявив Сміт.

За словами самопроголошеного мандрівника в часі, світ наблизиться до Третьої світової війни в наступні 100 років. Нібито поштовхом послужить "конфлікт інтересів" між США і Північною Кореєю.

"Конфлікт почався з малого, проте незабаром він поширився, і Росія встала на бік Північної Кореї. Напруга стало наростати, і врешті решт були випущені ракети. Я не можу сказати, куди потрапили ці ракети, проте можу сказати, що наслідки були небажаними" , - заявив чоловік.

Однак, за його словами, в результаті цього конфлікту світ почав об'єднуватися.

"Кордони стали безглуздими, і люди почали любити і цінувати життя - таке, яке надихало їх не завдавати ніякої шкоди своєму ближньому", - сказав Сміт.

Також він повідомив, що в майбутньому світ буде наповнений роботами і технологіями, інтегрованими в повсякденне життя.

Сміт стверджує, що комерційні подорожі в часі стануть доступні публіці вже в 2028 році. У тому ж році уряд США нібито розкриє існування розумних позаземних істот.

Варто враховувати, що незважаючи на гучні заяви самоназваних "мандрівників у часі", досі не було отримано жодних доказів того, що переміщення в минуле або майбутнє взагалі можливі.

Читайте ще: Шукайте в гаманцях: цінні 10 копійок України, які можна продати за пристойні гроші

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: