06.05.2021, 08:28

Українка Єлизавета Ястремська полетіла на конкурс "Міс Всесвіт" у США

Елизавета Ястремская

Переможниця національного конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт"-2020 киянка Єлизавета Ястремська вирушила на міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт" у Майамі (США).

У конкурсі візьмуть участь представниці з 74 країн, повідомляє Час Пік.

Корону своїй наступниці передасть "Міс Всесвіт"-2019 Зозібіні Тунзі з Південно-Африканської Республіки. Фінал конкурсу краси транслюватиметься онлайн 17 травня о 3:00 (за Києвом).

"Міс Україна-Всесвіт-2020" стала 28-річна киянка з багатодітної сім'ї. Минулого року Ястремська завоювала титул "Першої віце-міс Україна-Всесвіт". 

Дівчина має великий досвід участі в конкурсах краси. Зокрема, вона змогла здобути перемогу в міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019. Крім того Єлизавета Ястремська є дизайнером, маючи власний бренд вечірніх суконь та купальних костюмів.

Елизавета Ястремская

Українську учасницю до конкурсу готувала ціла команда. Ястремська взяла з собою п'ять чемонадів вагою близько сотні кілограм з одягом та прикрасами від українських дизайнерів.

Елизавета Ястремская Елизавета Ястремская

Спеціально для конкурсу протягом місяця сім майстрів створювали національний костюм. Загальна вага костюма - близько 7 кілограмів. Було використано близько 15 метрів атласної тканини білого та чорного кольорів.

Елизавета Ястремская

Елизавета Ястремская

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк