22.05.2021, 22:37

Зоровий контакт: як дізнатися про людину більше

Ольга Романец | Всі новини автора
глаза

Існує багато наукових доказів того, що тонкі рухи і зміни в очах вказують на те, що людина бреше, відчуває до вас потяг або щось приховує. Певні вирази очей можуть допомогти вам проникнути в свідомість людини.

Прочитайте очі співрозмовника, подивившись на його брови, зіниці і форму очей, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Встановіть зоровий контакт

Встановіть зі співрозмовником зоровий контакт і утримуйте його протягом усього вашого спілкування. Намагайтеся уникати пильних поглядів. Встановлюйте ввічливий зоровий контакт.

Поспостерігайте за виразом обличчя

Подивіться, яку форму приймає особа співрозмовника, коли він говорить. Поспостерігайте за ним, щоб дізнатися, які вирази узгоджуються з його емоціями.

Зверніть увагу на брови

Підняті брови часто є ознакою дружелюбності і гостинності і вказують на прояв уваги. Опущені брови або одна піднята брова можуть свідчити про розчарування або скептицизм.

Зверніть увагу на форму очей

Широко відкриті очі можуть вказувати на щастя або хвилювання. Зверніть увагу на те, що змушує співрозмовника широко відкрити очі, щоб дізнатися більше про його інтереси і хвилювання.

Читайте також: 9 професійних порад, як навчитися робити круті селфі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк