28.05.2021, 14:54

Зірка "Євробачення" Катерина Павленко отримала престижну нагороду

Марина Началова | Всі новини автора
екатерина павленко

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко, яка минулого тижня виступала на сцені "Євробачення" у Роттердамі, отримала спеціальну нагороду всеукраїнської премії "Жінка ІІІ тисячоліття".

Нагороду їй вручив перший віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, передає Час Пік.

"Пані Катерина нещодавно збурила усю Україну. І це було настільки зроблено по-українськи. Вона виконала важливу та споконвічну місію в наших серцях - змусила об’єднатися. У самій пісні були переплетені мотиви сучасних танцювальних бітів, чарівного етнічного вокалу та потужного гітарного драйву. Усією сім’єю ми захопливо дивилися виступ гурту Go_A на Євробаченні та ця музика закликала нас до об'єднання - танцювали як молодше, так і старше покоління", - пише Стефанчук у Фейсбуці.

За його словами, Катерині вдалося представити на "Євробаченні" сучасну пісню, яка подобається всім.

"Подякував пані Катерині від кожного українця за те, що вона є. За те, що гідно представила Україну, за патріотизм і популяризацію української культури у світі, за утвердження національної ідентичності. Здається, що одне з найбільших наших надбань - ми почали продукувати моду на українську мову та сучасну українську культуру в цілому світі. Це, мабуть, те, що вирізняє справжнього українця за духом і кров’ю", - зазначив Стефанчук.

Нагадаємо, гурт Go_А посів 5 місце на "Євробаченні-2021".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк