19.08.2021, 13:30

Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували розкішну вечірку з нагоди майбутнього народження малюка

Катя Осадчая и Юрий Горбунов

Зіркова пара Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували вечірку напередодні народження другої спільної дитини. Сімейство телеведучих влаштувало свято Baby shower, на яке запросили близьких друзів.

37-річна ведуча "Світського життя" Катя Осадча та 50-річний ведучий шоу "Голос країни" Юрій Горбунов влаштували свято-вітання майбутньої дитини. Це був сюрприз Катерині від чоловіка, повідомляє Час Пік.

"Нове свято для нас, але чудовий привід зібрати друзів напередодні народження нової маленької людини", - написала Катя Осадча в Instagram.

Вечірка пройшла на задньому дворі заміського будинку зірок в Київській області. Привітати подружжя прийшли Настя Каменських з Потапом, друзі та колеги.

Варто відзначити, що на Baby shower щасливі батьки та їх гості, як правило, дізнаються стать дитини. Але цього разу гості навіть з оформлення "святкової території" не змогли здогадатися, хто повинен народитися у зоряного сімейства. Стать майбутньої дитини залишається невідомою.

Майбутня мама буквально світилася від щастя, вона із задоволенням фотографувалася з гостями й навіть танцювала.

Фоловери зірок залишили багато захоплених коментарів. На адресу щасливої мами й майбутнього малюка залишили багато теплих слів та побажань.

Катя Осадчая

Катя Осадчая Катя Осадчая

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк