30.09.2021, 09:57

"Гаряча штучка": MARUV знялася для російського чоловічого журналу Playboy

певица MARUV

Останнім часом увага численної армії фанатів MARUV прикута до творчості та її особистого життя. Співачка продовжує підігрівати інтерес шанувальників, публікуючи в соцмережах пікантні знімки.

Українська співачка MARUV знялася для обкладинки російського чоловічого журналу Playboy. Сандальна співачка засипала свій Instagram гарячими еротичними знімками, повідомляє Час Пік.

"Аttention! Невеликий сюрпрайз! Марув Борисівна на обкладинці Playboy", – написала співачка.

Українська співачка прикрасила обкладинку осіннього випуску журналу "Playboy Росія". MARUV знялася в образі фехтувальниці. Співачка позувала перед камерами в пікантному вбранні в різних позах, засвітивши свої пишні форми.

Підписники засипали MARUV захопленими компліментами. Однак, не всі коментарі були позитивними. Серед фоловерів співачки багато тих, кому не сподобалися відверті фото співачки.

"Божественно виглядає", "Турбопушка, шикарна", "Офігеть! Дуже круто", "Вау!", "Боже, це нереально круто", "Я в шоці! Найкраща!", "Гаряча", "Журнал для повій і дрочерів. Ганьба, Аня", "Святі угодники! Ну нарешті! Ми так довго цього чекали! Найгарячіша і сексуальна! Це занадто ідеально!", "Капець", "Коли нічого нового не побачив", - написали фоловери.

Нагадаємо, співачка MARUV (справжнє ім'я співачки – Анна Корсун) живе в Україні, але часто виступає в Росії. У неї укладено контракт з Warner Music Russia. У 2019 році MARUV отримала нагороду MTV Europe Music Awards, як "Краща виконавиця з Росії". Їй 30 років. Заміжня за своїм менеджером Олександром.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк