16.11.2021, 21:56

Голлівудський актор Шон Пенн таємно приїхав до України і має намір вирушити на Донбас

Марина Началова | Всі новини автора

Знаменитий американський актор Шон Пенн прибув до Києва. Його візит ніде не афішувався, але повністю зберегти його в таємниці не вдалося.

Деталі розкрили у сюжеті ТСН, передає Час Пік.

Як зазначається, про приїзд Шона Пенна до Києва журналісти дізналися випадково з Instagram-акаунту власника ветеранського бізнесу Леоніда Остальцева. Він опублікував спільне фото з актором та написав: "У нас Шон Пенн. А як ваш понеділок?"

Як стало відомо, Пенн приїхав до України, щоби знімати документальний фільм. Актора помітили на Алеї Героїв Небесної сотні, де він брав інтерв'ю на місці розстрілів. Зйомки максимально засекречені, знімальній групі суворо заборонили розповідати будь-які подробиці, а героїв інтерв'ю просять дотримуватися конфіденційності.

Повідомляється, що одним із героїв фільму Пенна буде ветеран АТО Остальцев, який, повернувшись із війни, відкрив піцерію у Києві.

Найближчими днями Пенн збирається вирушити до зони бойових дій на Донбасі. За даними ТСН, завтра голлівудську зірку повезуть до Маріуполя, а далі вирішуватимуть за обстановкою.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк