05.12.2021, 22:18

Vodafone запустив приємну новорічну акцію з безлімітом: кому доступна та як підключити

Марина Началова | Всі новини автора

Мобільний оператор Vodafone Україна надає можливість отримати безліміт на дзвінки на номери всіх операторів, а також безліміт у месенджерах.

Новорічна акція "З Vodafone всі свої" вже доступна для підключення, передає Час Пік з посиланням на офіційний ]]>сайт Vodafone]]>.

Повідомляється, що акцію можна підключити з 29.11.2021 по 31.01.2022, тоді безлімітні дзвінки на всіх операторів України і безліміт на використання месенджерів будуть діяти до 28.02.2022 в певних тарифах.

В Vodafone пояснили, що в рамках акції надається безліміт на дзвінки на номери всіх операторів України та міські номери.

Також акція передбачає безліміт на використання месенджерів у межах послуги Online PASS, а саме:

  • Месседжинг (текст та картинки) в Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, Wechat, Skype, Zoom, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн;
  • Аудіо- та відеодзвінки в Zoom, Viber, WhatsApp, Skype, Skype for business, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

Акція доступна для:

  • абонентів передплачених тарифів Vodafone SuperNet_19 (Start, Pro, Pro-1, Turbo), Vodafone SuperNet (Start, Start+, Pro+, Turbo, Unlim), Vodafone 4G Smart (XS, S, S+, M, XL);
  • нових абонентів контрактних тарифів Vodafone Red (M, L, XL), Vodafone Business (S, M, L), які підключаться у період з 29.11.2021 до 31.01.2022.

Використання акції можливе за умови підключення пакета послуг на місяць.

Підключити акцію можна за допомогою набору комбінації *888#. Перевірити статус акції - *888*3#. Вимкнути - *888*0# або можна скористатися додатком MyVodafone.

Читайте ще: Новий рік і два Різдва: скільки вихідних буде в українців у зимові свята

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: