12.12.2021, 16:44

Королівська сім'я Британії показала різдвяну листівку: зовнішність юної принцеси Шарлотти викликала питання

Марина Началова | Всі новини автора

За традицією, напередодні Різдва Кенсингтонський палац опублікував святкову фотолистівку сім'ї герцогів Кембриджських.

Поздоровлення з Різдвом від королівської родини щороку чекають мільйони британців та шанувальників монаршої династії за кордоном, повідомляє Час Пік.

Цього року герцоги Кембриджські в якості листівки поділилися фотографією з Йорданії.

"Раді поділитися з вами новою фотографією нашої сім'ї, яка використана для різдвяної листівки цього року", - повідомила прес-служба Кенсингтонського палацу.

Не уточнюється, коли саме було зроблено цей знімок – відомо лише, що цього року. Однак у 2021 році ніде не повідомлялося про поїздку герцогів Кембриджських до Йорданії, що спантеличило публіку.

Проте шанувальники зраділи черговій милій фотографії, на якій сім'я позує у печері. На знімку зображені принц Вільям, Кейт Міддлтон та їхні діти: 8-річний принц Джордж, 6-річна принцеса Шарлотта та 3-річний принц Луї.

Користувачі мережі та журналісти звернули особливу увагу на дочку герцогів, а саме на її волосся: чи то воно вигоріло на сонці, чи то батьки дозволили Шарлотті освітлити пасма, чи то фото просто було так відредаговано.

До речі, на одному з минулих знімків, який був опублікований у травні до 6-річчя Шарлотти, волосся дівчинки теж виглядає так, ніби його освітлили.

На більш ранніх знімках у Шарлотти каштанове волосся.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: