14.12.2021, 12:17

Названі знаки зодіаку, яких чекає "чорна смуга" в 2022 році: як цього уникнути

Ольга Романец | Всі новини автора
астрология

2022 рік може принести багато неприємностей представникам чотирьох знаків Зодіаку. "Чорна смуга" може переслідувати Раків, Левів, Стрільців і Козерогів.

Астрологи зробили прогноз для цих знаків і розповіли, як впоратися з неприємностями, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Рак

Ракам в 2022 році варто подбати про свій емоційний стан і не піддаватися на провокації, яких буде достатньо. Навчіться підбирати слова і знаходити компроміси, інакше ви ризикуєте посваритися з оточуючими людьми, включаючи найближчих.

Лев

У Левів наступного року також очікуються проблеми з оточуючими. Варто тримати себе в руках і забути про зарозумілість. Також варто задуматися про додаткові джерела доходу і роздати борги.

Стрілець

Стрільцям в 2022 році варто звернути увагу на своє особисте життя і роботу. Їх очікують великі витрати, які можуть спричинити за собою конфлікти в сім'ї. Саме тому Стрільцям варто зміцнити свій фінансовий бюджет.

Козоріг

Астрологи попереджають представників цього знака зодіаку про проблеми на роботі, аж до звільнення. На цьому тлі можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Варто підготуватися до труднощів, накопичити гроші і сили.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: