27.12.2021, 22:59

Китайський гороскоп на 2022 рік: що принесе Водяний Тигр кожному знаку

Марина Началова | Всі новини автора

Наступним 2022 роком правитиме Водяний Тигр - третій знак у циклі китайського Зодіаку. Для кожного із 12 знаків за східним календарем Тигр приготував свої "сюрпризи".

Астрологи склали гороскопи по східному Зодіаку на 2022 рік. Час Пік пропонує дізнатися, для яких знаків цей рік буде успішним та легким, а кому доведеться "попітніти".

Пацюк

Астрологи одностайні в думці, що Пацюкам навряд чи варто розраховувати на якусь допомогу від тигра. Гризуни - споконвічні "вороги" представників сімейства котячих, так що наступного року Пацюкам доведеться покладатися лише на себе та свої сили. Головне - не панікувати і виявити свої найкращі "щурячі" якості - запасливість, ощадливість і практичність, і тоді до кінця року обов'язково буде вигода.

Бик

Гороскоп Биків схожий з Пацюком, оскільки, згідно зі східною концепцією, Тигр не шанує і цей знак. Бикам у новому році доведеться працювати і вчитися пристосовуватися до різних обставин. Плисти за течією та "проїхатися на чужому горбу" не вдасться.

Тигр

Тим, хто народився під знаком господаря 2022 року, у новому році дозволяється ризикувати та братися за нові справи – символ року схвалюватиме будь-які починання. Особливо вдалим буде рік для творчої діяльності. В особистому житті очікуються позитивні зміни.

Кіт (Кролик)

Оскільки Кіт – близький родич Тигра, він може розраховувати на заступництво господаря року. Головне - не упускати вигідні можливості та сумлінно трудитися. Але треба не втрачати тверезості розуму, адже якщо успіх закрутить голову, це може негативно позначитися на стосунках із близькими.

Дракон

У Дракона і Тигром давня дружба, тож рік обіцяє бути загалом вдалим. Ключове значення матимуть люди з близького оточення та нові знайомства, особливо у професійній сфері. В особистому житті якісь зміни малоймовірні.

Змія

Змію та Тигра важко назвати близькими друзями. У новому році Зміям доведеться часто проявляти гнучкість і підлаштовуватися під мінливі обставини. На шляху до поставленої мети можуть виникнути труднощі, але в результаті Змії так втягнуться у процес досягнення задуманого, що почнуть отримувати від нього задоволення.

Кінь

Кінь з Тигром "на одній хвилі" - обидва знаки енергійні, спритні, прудкі. На всі виклики та незвичайні обставини доведеться реагувати швидко та рішуче, і в цьому на підтримку Тигра можна покладатися. А ось повільним Коням доведеться трохи складніше.

Вівця (Коза)

Хижий Тигр - не найкраща компанія для Кози, сили тут точно не рівні. Щоб не прогаяти успіх у новому році, Козі доведеться проявляти винахідливість, креативність і артистизм.

Мавпа

Мавпа дратує Тигра, тому краще зайвий раз не мозолити очі хижакові. Цього року Мавпам найкраще зосередитися на якомусь важливому занятті та поринути у нього з головою. Від зайвих ризиків та ініціативності краще відмовитись.

Півень

У Півня з Тигром склався натягнутий нейтралітет. Рік не обіцяє ні карколомних успіхів, ні гучних провалів. Краще не перенапружуватися даремно і при будь-якій можливості відпочивати. В особистих стосунках потрібно проявляти обережність, адже зруйнувати їх – нікчемна справа, а побудувати заново або знайти нові – непросте завдання.

Собака

Собака, поряд із Конем, є другом Тигра. За досягненнями цього року доведеться ганятися наввипередки з конкурентами. Собаки, нездатні "показати зуби", залишаться в аутсайдерах. Те саме стосується особистого життя: цього року потрібно зробити перший крок до об'єкта симпатії, ризик буде абсолютно виправданим.

Свиня

Як не парадоксально, Свиня та Тигр вважаються таємними друзями. Рік обіцяє Свиням цікаві події у професійній сфері, інноваційні проекти гарантуватимуть успіх. В особистому житті треба уникати безпідставних ревнощів, які можуть назавжди зруйнувати стосунки.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк