03.01.2022, 13:24

В Україні може з'явитися новий бюджетний кросовер, який дасть фору багатьом авто (фото)

авто

Компанія UzAuto Motors з Узбекистану, яка відома і в Україні, завершила масштабну модернізацію головного заводу в Асаці і готується до виробництва двох нових моделей Chevrolet на модульній платформі GEM. Йдеться про компактні седан Onix і кросовер Tracker другого покоління.

Як пише AmperCar, початок серійного виробництва кросовера заплановано на літо 2022 року.

Кросовер Chevrolet Tracker другого покоління презентували ще два роки тому в Китаї, згодом його виробництво запустили в Бразилії, а тепер планують виробляти і в Узбекистані.

На узбецькому ринку Tracker почали продавати ще рік тому. Там автомобілі китайського виробництва пропонуються з трициліндровим турбомотором 1.0 на 125 сил, шестиступінчастою АКПП і переднім приводом.

UzAuto Motors - підприємство з виробництва легкових автомобілів і мікроавтобусів марки Chevrolet в Узбекистані. Також компанія розвиває мережу з продажу автомобілів власного виробництва. На ринку України компанії успішно продає три моделі авто: Chevrolet Spark, Chevrolet Nexia і Chevrolet Cobalt. Не виключено, що наступного року на українському ринку дебютує і кросовер Chevrolet Tracker.

авто

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк