04.01.2022, 23:00

Українські мобільні оператори пропонують 2 сім-карти на один номер: навіщо це потрібно і скільки коштує

Марина Началова | Всі новини автора

Абоненти трьох основних мобільних операторів України можуть отримати другу сім-карту на один і той самий номер.

Ця опція розширює можливості користування мобільним інтернетом, повідомляє Час Пік.

Другу сім-карту можна вставити, наприклад, у планшет і користуватися інтернетом із двох гаджетів.

Оператор Vodafone Україна ]]>пропонує ]]>послугу "Інтернет для 2-го девайсу", яка доступна для деяких тарифів: контрактні RED XL, RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, передоплачений SuperNet Unlim, а також тарифи для бізнес-абонентів: Red Business Ultra L, Red Business XL, Red Business Ultra, Red Business VIP, Red Business L.

Функціонал додаткової сім-карти Vodafone обмежується інтернетом: з неї не можна зателефонувати або надіслати СМС.

Для підключення послуги доведеться придбати за 25 гривень стартовий пакет "Power SIM" із додатковою сім-картою. Vodafone пропонує перший місяць цієї послуги безкоштовно. З другого місяця стягується плата 50 грн на місяць, а для контрактних тарифів RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP послуга надається без додаткової плати.

Київстар також ]]>пропонує ]]>послугу "SIM для другого телефону", але у цього оператора на основній та додатковій сім-карті набір послуг однаковий: дзвінки, СМС, інтернет.

Щоб користуватися додатковою сім-картою, абоненту Київстар потрібно придбати пакет "Smart SIM". У тарифах Ваш Вибір, Ваш Оптимум, Ваш Комфорт, Ваш Безлім, Ваш Преміум, Ваш Преміум+, Ваш Максимум послуга безкоштовна. В решті тарифів потрібно платити 50 грн на місяць.

Оператор lifecell має більш вигідну ]]>пропозицію ]]>- послуга "МультиSIM Інтернет" коштує 25 гривень за 4 тижні користування. На додатковій сім-карті буде доступний лише інтернет.

Щоб підключити послугу, потрібно придбати стартовий пакет "Універсальний" або використати іншу сім-карту lifecell, яка обслуговується на підставі усного договору.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: