19.01.2022, 13:58

Названо 4 знаки зодіаку, які притягують гроші: як їм це вдається

Ольга Романец | Всі новини автора
гороскоп

Деякі знаки зодіаку щасливіші, ніж інші. Їм легко вдається досягти висот і розбагатіти, коли інші ледь зводять кінці з кінцями.

Астрологи виділяють 4 успішних знака зодіаку, передає Час Пік.

Людям, що народилися під знаком Козерога, зірки благоволять у фінансовій сфері. Вони знають ціну грошам і є справжніми матеріалістами. У той же час представники цього знака працьовиті і завзяті люди, які в разі необхідності можуть продати "повітря в банках".

Ще один знак, який притягує гроші, - Діва. Вважають, що саме під цим сузір'ям з'являються на світ мільйонери. Діви педантичні, стежать за бюджетом, люблять і вміють економити.

Ваги - улюбленці долі. Саме вони часто стають переможцями лотерей або азартних ігор. Гроші ніби сиплються їм в руки, через що їх може чекати великий успіх у підприємницькій діяльності.

Водолії дуже талановиті і креативні. Величезна кількість задумів дозволяє їм знайти справу, яка приносить прибуток. Однак їм в деяких ситуаціях не вистачає обережності, через що можуть миттєво втратити все зароблене. Астрологи радять Водоліям навчитися економити і вкладати гроші в щось корисне.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: