05.04.2022, 14:11

Українські бренди, які шиють одяг для чоловіків

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Більшість із нас звикли купувати одяг у масмаркеті, не особливо звертаючи увагу на виробника. Зручно, недорого, нормально виглядає — зазвичай, цих трьох критеріїв достатньо, щоб залишитися задоволеним покупкою. Але якщо відійти від такої рутинної моделі, й озирнутися навколо, помітимо: в Україні є багато крутих брендів, які шиють одяг для чоловіків. Детальніше про ці бренди — в нашій статті. 

Авіація Галичини 

Цей український бренд з'явився у 2014 році — був натхненний українською армією. Головний дизайнер Авіації, Уляна Барабаш, разом зі своєю командою створює зручний одяг на авіаційну тематику. Футболки, світшоти, куртки та навіть дощовики. В колекції Авіації Галичини є одяг не лише для чоловіків, а й для жінок та дітей. Тому в інтернет-магазині aviatsiyahalychyny.com можна влаштувати шопінг для всієї родини.

А ще — в Авіації шиють одяг на замовлення. Як для індивідуальних, так і для корпоративних клієнтів. 

Riot Division

Бренд створений Олегом Морозом — фотографом та футбольним хуліганом у 2010 році. Славиться одягом типу “трансформер”. Найбільш відома річ бренду — куртка з капюшоном-маскою. Riot Division випускає величезний асортимент стильних чоловічих речей: 

  • футболки;
  • сорочки;
  • шорти та брюки;

І навіть взуття — кросівки, які вже встигли зарекомендували себе, як якісні та дуже зручні. Переглянути повний асортимент бренду можна в інтернет-магазині ua.riotdivision.tech. Також у Riot Division брендова крамниця в Києві: там можна приміряти речі. А іноді, одяг можна придбати в низці магазинів-партнерів. 

Dastish Fantastish

Що спільного в електронної музики та пошиття одягу? Відповідь на це питання знає Володимир Демчинський, засновник цього українського бренду. Адже спочатку назва “Dastish Fantastish” належала проєкту електронної музики. Та у 2012, під нею почали шити одяг для чоловіків. За освітою, Володимир Демчинський — дизайнер. Свої вміння він вирішив втілити в створення одягу у стилі street fashion. Тепер презентує клієнтам базові колекції та верхній одяг, а також взуття та аксесуари. У кожної колекції — власна концепція та соціальна складова. До прикладу, колекція 2019/20 років привернула увагу до проблеми рекламних площин, які спотворюють зовнішній вигляд міста.

З кожним роком мода на українське зростає, і класних брендів стає більше. Тож стежте за оновленнями в цій сфері, й точно зможете знайти щось цікаве для себе — не лише зручне, а й небанальне та дуже стильне!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: