19.07.2022, 11:24

Пішла з життя українська актриса та телеведуча Руслана Писанка

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 19 липня стало відомо, що пішла з життя українська актриса і телеведуча Руслана Писанка. Вона померла на 57-му році життя від важкої хвороби в Німеччині.

Після початку війни Росії проти України Писанка виїхала до Німеччини, де лікарі діагностували тяжку хворобу.

Як повідомляє "Сніданок" на 1+1, після великої перерви Руся повернулася на телебачення у "Твій день" рік тому, передає Час Пік.

"Але велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували тяжку хворобу. Руся практично нікому не говорила про свою війну. Стежила за всіма подіями, допомагала, сміялася в трубку, будувала плани. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, актриса стала відома завдяки прогнозам погоди, які вела разом з Олексієм Дівєєвим-Церковним у 90-х роках. Також була ведучою телепроєкту «Жіночий клуб». У 2021 році повернулася на телебачення ведучої програми Твій день на телеканалі 1+1.

Руслана Писанка (справжнє прізвище Писанко) народилася 17 листопада 1965 року в Києві в сім'ї кінооператора Ігоря Миколайовича Писанка, лауреата Шевченківської премії 1973 року за документальний фільм Радянська Україна.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк