20.08.2022, 13:49

"Мамулечко, треба звалювати": "Жіночий квартал" потролив росіян у Криму

Марина Началова | Всі новини автора

У Криму перед його деокупацією все частіше лунає "бавовна" та спостерігається задимлення. Обстановка не особливо сприяє розміреному пляжному відпочинку, але туристична агенція "Мамулечко, треба звалювати" пропонує росіянам незабутні екскурсії півостровом.

"Жіночий квартал" обстібав нинішню ситуацію в Криму, передає Час Пік.

У новому ролику актриса Анастасія Оруджева постала в образі співробітниці турагентства, що пропонує росіянам екскурсії в останню путь до Криму.

За її словами, лише цього літа на кримських пляжах можна сфотографуватися не лише з пітоном та мавпочкою, а й із грибом від вибуху.

Турагентство пропонує морські прогулянки, щоби подивитися, як вибухають літаки РФ, ще й з моря. У Севастополі можна побачити, як зносять пам'ятник адміралу Нахімову, а в динопарку Євпаторії можна побачити динозаврів, які досі пропагують життя в СРСР. Для найсміливіших пропонуються екскурсії на аеродром у Саках.

Нагадаємо, сьогодні в Криму знову "бавовна": у Севастополі безпілотник атакував штаб чорноморського флоту РФ, також вибухи були чутні в Євпаторії та Бахчисараї.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк