25.09.2022, 22:16

Потужний наступ ЗСУ, ядерна небезпека та капітуляція Путіна: прогноз астролога про війну в Україні

Марина Началова | Всі новини автора

Після смерті Михайла Горбачова російський лідер Володимир Путін зрозумів, що він програє війну, і його влада добігає кінця.

Про це заявив відомий астролог Влад Росс, повідомляє Час Пік.

Рос розповів, як надалі розвиватиметься війна в Україні і що чекає на Росію.

Астролог розповів, що в 2002 році верховний шаман Алтаю передбачив Путіну, що він правитиме близько 20 років, але доти, доки живе Горбачов. Після смерті екс-лідера СРСР Путін почне програвати війну, "трон" Путіна захитається, а в Росії настане розруха.

Як відомо, Горбачов помер 30 серпня 2022 року. Росс звернув увагу, що саме в цей момент Україна розпочала контрнаступ.

За словами Росса, у жовтні Україна проведе потужний наступ, після якого Путін зрозуміє, що в нього залишився лише один "козир" – ядерна загроза. Астролог вважає, що найбільша небезпека, коли Росія може піти на цей крок, буде в коридорі затемнень – наприкінці жовтня – на початку листопада. Як заявив Росс, найімовірніше, що росіяни у цей період спробують підірвати Запорізьку АЕС.

У листопаді загрожуватиме небезпека президенту України Володимиру Зеленському - Росс вважає, що в цей період главі держави краще виїхати на західну Україну.

Астролог зазначив, що в лютому гороскоп Путіна обіцяє повалення, а в гороскопі головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – навпаки, успіх та перемога. Тому, впевнений Росс, капітуляція РФ розпочнеться з березня 2023 року.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк