04.10.2022, 13:57

"Були холопами, стали рабами": Пугачова відповіла своїм критикам

Віктор Білий | Всі новини автора

Російська примадонна Алла Пугачова вкотре здивувала своїх шанувальників. Співачка опублікувала в мережі пост, адресований тим, хто її критикує.

"Боже мій! Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що я співала і жила даремно. Причина зрозуміла. Нехай скрегочуть зубами. БУЛИ ХОЛОПАМИ, СТАЛИ РАБАМИ", - написала співачка в Instagram, передає Час Пік.

Кому саме Пугачова адресувала свої слова, з повідомлення неясно.

Проте, Telegram-канал Mash повідомляв, що Пугачова приїжджала до Росії наприкінці вересня, щоб виставити на продаж нерухомість у селі Бруд у Московській області. І покинула РФ на початку жовтня після того, як на телецентрі "Останкіно" в Москві з'явився адресований їй образливий вираз "Алла, то на х...я ти взагалі приїжджала?".

Нагадаємо, що в перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Галкін засудив напад Росії. Незабаром стало відомо, що він із дружиною та дітьми виїхав із Росії до Ізраїлю, оскільки в країні почали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці з ним.

8 вересня Пугачова у відкритому листі закликала визнати її "іноагентом" у РФ після того, як напередодні таке визначення дали Галкіну. Пост Пугачової викликав резонанс у соцмережах.

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: