07.11.2022, 21:08

Астрологічний прогноз про війну в Україні: коли будуть бої за Крим

Марина Началова | Всі новини автора

Астролог Дмитро Уранус описав події, які можуть статися на українських фронтах у найближчі місяці.

Перед цим Уранус описав два варіанти розвитку подій, залежно від того, чи піде Україна на переговори з РФ.

Наступний прогноз стосується другого варіанту, де Україна відмовляється від перемир'я і заморожування конфлікту, і перемагає у війні з РФ.

За словами астролога, в найближчі 2 тижні Херсон не варто штурмувати. Нині це пастка. Місто і правий берег, швидше за все, буде звільнено з кінця листопада – грудень 2022 р. Основні частини РФ відійдуть, залишать смертників для картинки важких оборонних боїв. Херсон можна буде взяти без важких боїв, якщо вчинити грамотно. Потрібна буде робота з людьми, покинутими вмирати.

Є ймовірність великої ракетної атаки біля свята Нового року та Різдва. Може постраждати не лише енергосистема країни, а й газова розподільча система. Транзитний Сатурн проходитиме по Місяцю карти незалежності України втретє якраз 31 грудня 2022 р. І це останній прохід.

У січні 2023 р. продовжуватимуться ракетні удари. Людям буде тяжко. Найкращий варіант для багатьох жителів міст – евакуюватися з дітьми до безпечних країн. Астролог сподівається, що у лютому ракетні удари підуть на спад чи взагалі закінчаться. Потрібно готуватися до важкої зими. Взимку 2023 р. лінія фронту без істотних змін.

До березня 2023 р. транзитний Сатурн остаточно відійде від з'єднання з Місяцем карти України, і так званий страшний період «Саде Саті» для нашої країни закінчиться. Звичайні люди менше страждатимуть від обстрілів і руйнувань цивільної інфраструктури.

Далі попередні прогнози. Ця інформація потребує уточнення. Це просто груба канва та нариси варіанта майбутнього №2.

Небезпека з боку Білорусі – близько квітня 2023 р. Але це буде просто відволікаючий маневр.

Найважчі бойові дії на сході та півдні України – травень та червень 2023 року. Практично всі мобілізовані вороги будуть знищені до цього часу.

Липень 2023 – Україна виходить на кордон із Кримом. Тут два варіанти – накопичувати сили для подальшої війни вже на території Криму, або вирішувати питання політично. Крим можна буде звільнити без важких військових дій після ліквідації сухопутного коридору та знищення кримського мосту. Але тут Росія знову замахає ядерною палицею, і може навіть провести демонстративні ядерні випробування в Чорному морі.

Осінь 2023 – можна розпочинати переговори щодо умов капітуляції Росії та вирішення Кримського питання.

Україна може виграти цю війну, коли розпадеться останній аспект прогресивного Меркурія у поєднанні з Марсом у 8-му домі карти незалежності. А це січень 2024 р. На той час усі критичні та загрозливі людям та країні аспекти або закінчаться, або підуть на спад. Розрахунки показують, що війну можна вважати виграною в період із січня 2024 по квітень 2024 року.

Щодо Криму. За картою приєднання Криму до Росії видно, що якісь політичні процеси відбуватимуться з квітня 2024 року по квітень-червень 2025 року. Можливо, це буде пов'язано зі зміною влади в РФ. Дуже ймовірно, що Крим остаточно відторгнуть від Росії, і указ про його приєднання буде визнано незаконним. Але це у разі мирного політичного процесу повернення Криму. Якщо буде ухвалено військове рішення звільнення Криму, то бої за нього можуть розпочатися у липні 2023 року та продовжуватись до січня 2024 р., що не бажано.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк