18.05.2023, 20:31

«Supernation 2013-2023» - концерт гурту Друга Ріка

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Незабаром настане літо, і це принесе не тільки пляжний настрій, а й концерти улюблених виконавців. Якщо хочете відпочити та послухати файну українську музику - відвідайте сольний концерт гурту Друга Ріка в Києві. Приходьте, та підтримайте військових та постраждалих від цієї жахливої війни.

Друга Ріка — легендарний український рок-гурт

Це практично легендарний рок-гурт, який підігріває своїх шанувальників проникною музикою вже понад двадцять шість років. Свій шлях вони почали ще в 1996 році в Житoмирі. Вони брали участь в різних фестивалях, отримували нагороди, представляли Україну на міжнародному фестивалі.

Зараз дійсно та музика, яка підтримує планку української сцени: музика, що запам’ятовується одразу, емоційні тексти, що насичені мудрістю та цікаві посили, і, звичайно, вокал Валерія Харчишина. Саме це заставляє людей не втрачати нагоду ще раз відвідати концерт улюбленого гурту.

В наші важкі часи кожен має робити свій вклад в залежності від можливостей. Друга Ріка проводить благодійні концерти, збирає гроші на допомогу, займається волонтерською діяльністю. Все це для того, щоб наші оборонці та люди, постраждалі від війни, мали всю необхідну допомогу.

Благодійний концерт 24 червня

Хоча в країні війна, відпочивати від постійного стресу дуже важливо. Концерти та інше дозвілля не має уходити на другий план, бо це, крім очевидного стимулювання економіки, підтримує бойовий дух українців, зближує всіх та дає надію, що щастя нас не покине.

Друга Ріка виступить із сольним концертом 24 червня в Stereo Plaza. Це пам’ятне місце, адже дев’ять років назад гурт презентував на цьому ж майданчику свій альбом Supernation. Так, пісні того часу не розповідали про війну, але зараз можна побачити, як те, про що Валерій Харчишин доносив зі сцени тоді, має відголоски зараз. Це не було щось нове і несподіване. Саме цю ціль ставить для себе гурт зараз — зазирнути в глибини історії та побачити, що саме привело країну до всього цього, зрозуміти це і ніколи більше не допустити війни знову.

Пісні з альбому Supernation будуть основою програми концерту. Також на концерті будуть хіти в аранжуванні Другої Ріки. Як кажуть музиканти, виступ на десятому році війни та на другому році повномасштабного вторгнення має заряджати слухачів енергією та силами, щоб боротися далі. Виконавці чекають всіх представників супернації на своєму благодійному концерті 24 червня в Stereo Plaza

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк