08.08.2024, 15:45

"Таз повідомляє": Пугачова тонко потролила "російські казки" від путінських пропагандистів

Віктор Білий | Всі новини автора

Алла Пугачова у своєму Instagram потролила одного з путінських пропагандистів, який переказував "качку" "Московського комсомольця" про те, що Примадонна нібито "зазбиралася додому" через дітей. Його "розмовляючу голову" вона помістила у блюдце з відомої радянської кіноказки, яким каталося яблучко, і супроводжувала впізнаваним саундтреком.

"Вишенькою на торті" стали титри до коментарів "розмовляючої голови", в яких Примадонна показала своє ставлення до пліток, які не втомлюються про неї розпускати федеральні ЗМІ.

"Як повідомляє "ТАЗ", Максим Галкін подав скаргу до Верховного суду РФ на відмову зняти з нього статут іноагенту… А що ж за причина у такої наполегливості….? Виявляється, Пугачова, зазбиралася додому… через дітей...» - розказує пропагандист.

Користувачі мережі активно прокоментували публікацію. Деякі з коментарів звучать так: "Вимкнули YouTube, щоб люди остаточно отупіли й складали казки", "Посміялася від душі!", "Комсомольська брехня".

Раніше пропагандисти розповсюджували чутки про те, що Алла Пугачова нібито планує великий сольний концерт у Росії наприкінці серпня. Ці повідомлення включали навіть твердження, що діти співачки наполягли на поверненні до Росії "через нудьгу за рідними місцями та друзями".

Однак Максим Галкін спростував ці чутки у своїх соціальних мережах, заявивши, що інформація про плани Пугачової на концерт та повернення до Росії - "вигадки від початку до кінця". Він підкреслив, що ніякого концерту не планується, і поставив питання, звідки у цих чуток таке коріння: "З чого вони взяли, що Алла збирається до Росії?".

Цікаво, що раніше Міністерство юстиції Росії відмовилося визнавати Пугачову іноземним агентом, попри її публічне звернення з проханням про надання їй цього статусу. Як виявилося, для цього "бракує даних".

Нагадаємо, Алла Пугачова та Максим Галкін не підтримали війну в Україні та поїхали з РФ до Ізраїлю. Якщо гуморист активно коментує російське вторгнення, то співачка більш стримана у своїх висловлюваннях. Нещодавно Пугачова пояснила, чому припинила концертну діяльність. Артистка заявила, що "птах мовчить, поки десь щось стріляє", натякнувши на війну.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк