06.10.2024, 14:09

Небезпечні зйомки: Ніколас Карма став жертвою нападу у центрі Полтави

Віра Висоцька | Всі новини автора
Небезпечні зйомки: Ніколас Карма став жертвою нападу у центрі Полтави


5 жовтня в Полтаві трапився інцидент, який привернув увагу громадськості та соціальних мереж. Відомий український блогер Ніколас Карма, який має понад 443 тисячі підписників, заявив про напад під час зйомок одного зі своїх відео. За його словами, конфлікт стався, коли він знімав новий ролик для своєї рубрики про вартість вбрання мешканців Полтави.

Про це повідомляє Ніколас Карма на своїй сторінці ]]>"Іnstagram"]]>, передає Час Пік.

Інцидент розпочався після того, як до блогера підійшла група чоловіків, яка перебувала неподалік. Як розповів Ніколас Карма, вони критикували його під час зйомки, але ситуація загострилася, коли після зйомок компанія підійшла ближче й почала задавати провокаційні питання.

Один із чоловіків запитав: "Яке ваше ставлення до ЗСУ?" Блогер вирішив не відповідати відразу, але пізніше все ж поділився своєю позицією, сказавши, що кожен повинен бути в армії або підтримувати її.

Конфлікт набрав обертів, коли невідомий з компанії, за словами блогера, раптово приставив пістолет до його шиї. Зі слів Карми, цей чоловік також погрожував зброєю і очевидцям, які стали свідками інциденту. Зауважимо, що в цей момент камера оператора Карми не зафіксувала події, оскільки він намагався підключити розряджене обладнання. Однак сам блогер продовжував записувати інцидент на свою камеру, фіксуючи розвиток ситуації.

Ніколас Карма зазначив, що чоловік, який приставив пістолет, спочатку намагався сховати своє обличчя. Коли блогер спробував підійти ближче, щоб зафіксувати його на відео, стався напад.

В коментарях до відео, що Карма опублікував після інциденту, користувачі припускають, що одним із учасників конфлікту був місцевий військком Олександр Логвиненко. Однак ця інформація поки що не підтверджена офіційними джерелами.

На даний момент правоохоронні органи Полтави розслідують інцидент, який став темою численних обговорень у соціальних мережах. Подія підняла питання безпеки публічних осіб та блогерів, а також привернула увагу до теми конфліктних ситуацій під час зйомок на вулицях міста.

Читайте також: Рослинність в Антарктиді збільшилася у 10 разів через кліматичні зміни

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк