30.11.2016, 22:55

"Не бійтеся, вцілимо куди треба", – українські військові впевнені у вдалому результаті ракетних стрільб біля Криму

Марина Началова | Все новости автора

Повітряні сили ЗСУ запевнили, що будь-яка загроза для кримчан пыд час проведення стрільб абсолютно виключена.

Керівництво ВПС Збройних сил України заявляє, що ракетні випробування 1-2 грудня будуть проводитися в зоні, що виключає будь-яку загрозу для жителів Криму, а звинувачення Росії у створенні таких загроз – звичайна провокація.<

Повідомляється, що розміри небезпечної зони виконання пусків ракет уточнені. Що стосується кордону у східній частині зазначеної зони, то вона проходить на відстані близько тридцяти кілометрів від північно-західного узбережжя півострова. За словами представників командування Повітряних сил української армії, це виключає загрозу для кримчан.

"Спроби втручання і звинувачення української сторони у створенні загроз для населення та об'єктів інфраструктури в зоні виконання практичних пусків зенітних керованих ракет здійснюється з метою виключення провокації", – йдеться в повідомленні українського оборонного відомства.

Прийняті всі заходи безпеки для випробувань, прораховані ризики, які можуть виникнути під час проведення випробувань ракет. Також визначено час і висоти заборони використання повітряного простору, а Украероцентру надані авіаційні оповіщення.

Нагадаємо, 1-2 грудня на півдні України поблизу окупованої Росією Кримського півострова заплановані навчання ВПС ЗСУ, під час яких будуть проведені ракетні стрільби: опублікована мапа.

Теги новостей: