29.02.2024, 21:48

"По квартирах лазять, все виносять": У мережі розповіли, чим займалися "гастролери" у Красногорівці

Марина Гончар | Всі новини автора
окупация

Жителі деокупованої Красногорівки Донецької області розповідають про мародерів, які полювали не тільки за побутовою технікою, а й за лінолеумом.

Інформацію оприлюднили в регіональному ТГ-каналі, передає Час Пік.

За словами очевидців, у місті спостерігалась знайома ситуація, як для окупованих міст. По домівках та квартирах повним ходом "гастролювали" мародери.

Місцева жителька розповіла про ситуацію по вулиці Студентів, чи як її називають місцеві ДСТ (Донецький совхоз-технікум).

"Хтось запитав за ДСТ. Відповідаю, мародери працюють чітко, по квартирах лазять тварюки, все виносячи. Я не змогла нічого забрати, так вони не раз до мене лізли, а тепер посередині вибили двері, намагалися зняти лінолеум, винесли машинку пральну. Не буду описувати. Так, ось, тварюки, ми повернемося і тоді стережіться, сволота", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що напередодні воїни третьої штурмової бригади вибили російських загарбників з Красногорівки Донецької області. Станом на зараз Красногорівка знаходиться під контролем українських військ. Росіяни не збиралися відходити зі своїх позицій та чіплялися за кожен будинок. Їх вибивали силою, використовуючи стрілецьку зброю та гранати. Крім того, до зачистки міста залучили танки.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Донбас Оперативний]]>".

Читайте також: Якщо захворів - лягти та померти: "особливості" надання медичних послуг у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк