27.03.2024, 14:13

"Почалося!": На окупованій Луганщині військові масово вручають повістки місцевим жителям

Иллюстративное фото / Открытый источник

На окупованих територіях Луганської області місцеві жителі почали масово отримувати повістки. Тепер за "красиве" життя, яке обіцяли окупанти "звільненим" жителям регіону, треба буде воювати та вмирати...

З початку повномасштабної війни РФ проти України на окупованих територіях Донбасу Росія буквально винищує все чоловіче населення, повідомляє Час Пік.

Як раніше повідомляв Центр Національного Спротиву, після початку т.зв. СВО було вбито та покалічено сотні тисяч "мобіків" з РФ і "аби не виводити своє населення з трансу пропаганди й не втратити популярність війни", кремлівське керівництво планують збільшити темпи мобілізації саме на захоплених українських територіях.

Місцевих жителів попереджали, що жорстка "могилізація" розпочнеться після "виборів Путіна". Багато хто не вірив, а дарма...

Як повідомляє Луганська ОВА, в окупованих з 2014 р. містах почали масово роздавати повістки. Але, за повідомленнями із соцмереж, примусова мобілізація починається й на "нових звільнених" територіях.

"У Сорокиному та Молодогвардійську на цьому тижні стали масово роздавати повістки. Намагаючись вгамувати населення, військові рф запевняють, що це не означає потрапляння на війну відзавтра. Ніби формують мобілізаційний резерв. Водночас планові показники примусової мобілізації вони не оголошували. Місцеві вважають – те, що очікувалося після виборів, почалося", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні ЛОВА.

На окупованій Луганщині військові збирають з підприємств списки працівників із числа заброньованих. А на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей активізувалися мобільні групи військової поліції Міноборони РФ, які ловлять не лише дезертирів.

Читайте також: Добровільне заклання, або Як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ставлять хрест на своєму майбутньому

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк