21.03.2024, 22:13

"Все, почалося!": У мережі повідомляють про початок примусової мобілізації в окупованому Сєвєродонецьку

окупанти

У тимчасовій окупації на Луганщині сталася тривожна ситуація, оскільки з'явилися повідомлення про початок примусової мобілізації. "Інцидент", що стався у місті Сєвєродонецьк, став причиною серйозних турбот серед місцевого населення.

Відповідне повідомлення сьогодні з'явилося в одному з сепаратистських чатів, передає Час Пік.

Учора, на вулиці Вілєсова, військові увірвалися до одного з будинків, без жодних пояснень та зі знущальною усмішкою, забрали двох молодих чоловіків.

У той час, мати, яка заходила до будинку, зустріла їх на порозі. Після того, як вона запитала, що відбувається, один із солдатів відповів: "Для вас, жінка, нічого, а для чоловіків все!"

Вояки, які проводили "затримання", зауважили, що вони ризикують своїми життями за безпеку місцевого населення, тоді як багато чоловіків "прохолоджуються" на своїй землі.

Ці слова викликали занепокоєння та страх серед мешканців, які чомусь тепер бояться навіть виходити на вулицю:

"Вчора до нас на Вілєсова зайшли військові та забрали 2 хлопців! Моя мати якраз входила у квартиру і запитала у солдатів, що трапилося! Вони з усмішкою сказали, що для вас жінка нічого, а для мужиків все!! Досить прохолоджуватися! МОБІЛІЗАЦІЯ! Солдати сказали - що ми ризикуємо за вас, а ваші чоловіки на своїй землі прохолоджуються. Я в шоці! Боюся надвір вийти...", - йдеться у повідомленні.

Варто відзначити, що дана подія стала своєрідним сигналом про поглиблення напруженості у регіоні. Місцева "влада" поки не висловилась щодо цього "інциденту".

Читайте також: "Ми його попресували і речі він повернув": Жителям Сєвєродонецька підказали, де шукати вкрадене майно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк