08.03.2024, 13:04

На Луганщині окупанти одночасно з достроковим голосуванням проводять примусову "могілізацію"

Иллюстративное фото / Открытый источник

На окупованій Луганщині одночасно з достроковим голосуванням на "виборах Путіна" відбувається примусова мобілізація. На "нових звільнених" територіях розпочалася "могилізація", яка триває в "ЛНР" з 2014 року.

Жителі Луганщини, які раділи приходу "руського миру", з гордістю демонстрували новенькі російські паспорти та відкрито заявляли про готовність голосувати на "виборах Путіна", тепер зможуть не лише віддати за РФ свій голос, а й життя, повідомляє Час Пік.

Як повідомляє Луганська ОВА, на окупованій території Луганщини почали затримувати чоловіків призовного віку.

"У так званій "ЛНР" достроковим є не тільки голосування за провладного кандидата в президенти рф, а й примусова мобілізація.

Тож, готуватися до неї окупанти почали ще до завершення голосування. В декількох районах захопленої Луганщини вже затримують чоловіків призовного віку. Такий наказ надано місцевим правоохоронцям", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні ЛОВА.

На території Луганщини, окупованій ще у 2014 році під "могілізацію" потрапили і чоловіки працездатного віку, і люди похилого віку, і студенти. Втрати серед місцевих "мобіків" настільки великі, що у так званих "ЛНР" та "ДНР" гостро відчувається кадровий голод.

Як повідомляє ]]>Центр Національного Спротиву]]>, на місцевих комунальних підприємствах просто нема кому працювати, а окупаційна влада не поспішає вирішувати проблему відсутності фахівців та провести обіцяну демобілізацію.

З початку повномасштабної війни РФ проти України на окупованих територіях Донбасу Росія буквально винищує все чоловіче населення.

Після початку т.зв. СВО було вбито та покалічено сотні тисяч "мобіків" з РФ. Як зазначає ЦНС, "аби не виводити своє населення з трансу пропаганди й не втратити популярність війни", кремлівське керівництво планують збільшити темпи мобілізації саме на захоплених українських територіях.

Окупаційна "влада" обіцяє "звільненим" мешканцям Донбасу всі блага і права після отримання російського паспорта. Але тільки-но вони стають "громадянами РФ", їх без жалю відправляють "на забій". Незабаром це на собі відчують "нові росіяни" з окупованої Луганщини, які радісно зустрічали російських убивць.

Тим часом росіяни проводять "зачистку" колаборантів. Заарештували екс-мера окупованого Лисичанська, який втік до РФ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк