10.12.2023, 21:45

Звільнення та повернення?: Що чекає Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне у 2024 році

луганская область

У 2024 році Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне можуть очікувати дуже хороші події, пов'язані зі звільненням та поверненням. Однак так просто нічого не станеться. Попереду - складні, хоч і виправдані, рішення та необхідність заплатити високу ціну за свободу.

Прогноз про ситуацію в містах "трикутника" в 2024 році в ексклюзивному коментарі Час Пік озвучив таролог Гнат Сенсар.

Що чекає на Лисичанськ у 2024 році?

За словами Сенсара, до літа для Лисичанська може виникнути сприятлива ситуація. Події пов'язані з необхідністю прийняти складний вибір.

Лисичанську відбудеться перевірка на міцність, вирішальне випробування. Можливо, це буде пов'язано з поверненням міста. Випробування призведе до ухвалення складного рішення, яке в результаті виявиться правильним. Дві альтернативи та необхідність обирати - ось, навколо чого будуть сконцентровані ключові події у Лисичанську наступного року", - каже таролог.

Разом з тим, Сенсар попереджає, що надії городян можуть не виправдати до кінця протягом 2024 року, залишиться деяка незавершеність. Для завершення, повернення міста та повернення його до життя знадобиться стороння допомога.

Прогноз щодо Сєвєродонецька на 2024 рік

Для Сєвєродонецька ситуація може скластися схожою на ту, яка буде у Лисичанську. Обставини наступного року вимагатимуть рішучих дій для захисту інтересів. Саме наполегливість та рішучість матимуть вирішальне значення.

"Матиме місце повернення, приїзд здалеку. Можливо, у мешканців з'явиться можливість повернутися додому. При цьому ситуація все ще залишатиметься складною і за рік місто повністю не повернеться до мирного життя. Не виключені проблеми, які спробують приховати, що позбавить хорошої підтримки", - стверджує таролог та застерігає від спроб замовчувати проблеми, адже це може лише погіршити ситуацію.

Як зміниться ситуація у Рубіжному у 2024 році?

Сенсар знову підтвердив інформацію про те, що Рубіжне може бути звільнене першим із міст "трикутника". Він вважає, що в цьому випадку матиме місце подарунок долі, хтось прийде на допомогу у скрутну хвилину.

"Для Рубіжного справді намічається початок нового етапу. Я маю на увазі відновлення контролю над містом. Вже зараз є обставина, яка дозволить досягти успіху. Нам її просто не озвучують, але така обставина вже є", - упевнений таролог.

Разом з тим, успіх у звільненні Рубіжного, за словами Сенсара, буде досягнутий у нелегкій боротьбі, небезпечній боротьбі з відчуттям наближення перемоги. На жаль, уникнути втрат не вийде, але всі випробування вдасться витримати.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: А ви таке їли? Які страви вважають для Луганщини традиційними

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк