09.05.2024, 09:23

Масштаби втрат: у мережі показали цвинтар Алчевська, на якому ховають місцевих жителів, мобілізованих до лав армії окупантів (фото)

кладбище

Втрати у лавах російської армії невідомі. Тим більше, невідомі втрати серед тих, хто був мобілізований росіянами на окупованих територіях України. Про кількість безглуздих смертей можна судити лише з фото чи відео з цвинтарів.

У мережі показали, як виглядає один із цвинтарів у тимчасово окупованому Алчевську Луганської області, передає Час Пік.

На цвинтарі ховають місцевих жителів, які загинули, воюючи на боці окупантів. Цвинтар все більше і більше розростається. Тільки у місці, що показане на фото, налічується понад 300 могил місцевих військових різних підрозділів.

"Більшість інших воюючих алчевців досі вважаються зниклими безвісти і, ймовірно, вже ніколи не будуть поховані", - зазначають у мережі.

Масштаби примусової мобілізації в окупованому Алчевську "вражають". Як повідомлялося раніше, на порозі припинення роботи опинився Алчевський меткомбінат. Більшість працівників було мобілізовано - працювати стало нікому.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Східний]]>".

Читайте також: Будівництво нових об'єктів і відновлення старих: які "плани" щодо Лисичанська озвучують росіяни та чи схоже це на правду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк