09.11.2016, 16:53

На Дніпропетровщині чоловік вбив свою співмешканку через пляшку оковитої

Марина Началова | Все новости автора

У Кам'янському нещодавно було скоєне вбивство. Бездиханне тіло жінки чоловік сховав у занедбаному погребі, у дворі неподалік від будинку. А через два дні поголився, підстригся та пішов до поліції.

Цю новину передає Час Пік з посиланням на прес-службу ГУ НП Дніпропетровської області.<

3 листопада до Заводського відділення поліції звернувся 35-річний місцевий житель, який повідомив, що вбив свою співмешканку і розповів правоохоронцям, де заховав тіло жінки.

На місце виїхали поліцейські і в покинутому погребі навпроти п’ятиповерхового будинку по вулиці Костромській виявили труп 30-річної жінки зі слідами насильницької смерті. Також у загиблої було розбите в кров обличчя та виднілися множинні садна на голові.

Як з’ясували поліцейські, чоловік зловживав спиртними напоями, перебивався випадковими заробітками. Так, 31 жовтня він зі своєю співмешканкою знаходився вдома. До них у гості прийшов його друг, який приніс з собою 3 пляшки настоянки глоду. Кожен з них випив по одній пляшці, і ще одна залишилась. 1 листопада господар квартири, вирішив «поправити здоров’я» і почав шукати пляшку, яка залишилась. Однак не знайшов і вирішив, що його співмешканка її сховала. Саме це і послужило причиною її побиття. Чоловік бив жінку з особливою жорстокістю: сліди крові були знайдені навіть на стінах. Пізніше, усвідомивши, що вона мертва, чоловік злякався і втік з квартири. 2 листопада він повернувся додому, виніс тіло загиблої і поклав в покинутий погреб у дворі.

Про те, що він накоїв, чоловік розповів своїм родичам, які і переконали його піти до поліції.

Чоловік раніше судимий, ніде не працює. Зі своєю співмешканкою він познайомився влітку цього року.

У загиблої жінки залишилася семирічна дитина, яка живе у бабусі.

По даному факту відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Теги новостей: