24.06.2020, 13:45

Перевезення негабаритного вантажу: основні переваги

Анастасия Ягужинская | Все новости автора

Перевезення негабаритного вантажу здійснюється автотранспортом, так як це найбільш зручний і гнучкий спосіб переміщення. Можна побудувати практично будь-який маршрут, при цьому кількість перевалок буде зведено до мінімуму. Автотранспорт більш економічний, ніж залізничний або авіатранспорт, також це більш мобільний спосіб доставки.

Автомобільний транспорт ідеально підходить для перевезення негабаритних вантажів на невеликі   і середні відстані. На сьогоднішній день автомобільні перевезення негабаритних вантажів складають значну частку від загального обсягу негабаритних перевезень для всіх галузей народного господарства. Перевезення вантажів автотранспортом активно використовують всередині виробництва (технологічні перевезення), і в сфері обігу, коли негабаритні вантажі безпосередньо доставляють з пунктів виробництва в пункти споживання.

Перевезення техніки та обладнання для різних галузей промисловості основна логістична складова процесів модернізації підприємств.

До переваг вантажоперевезень автотранспортом відноситься наступне:

  1. Доставка без перевалів і перевантажень;
  2. Транспортування в будь-яку точку, де автомобільні дороги;
  3. Висока швидкість перевезення;
  4. Можливість побудови гнучкого маршруту;
  5. Мінімальний пакет документів на перевезення;
  6. Надійна страховка вантажу від будь-яких надзвичайних ситуацій.

«Авто Трал Сервіс» пропонує доставку негабаритних вантажів від дверей до дверей в будь-яку точку України, що дуже зручно, економить час і сили замовника. Компанія має в своєму розпорядженні всі необхідні технічні засоби і спеціальні навички, щоб зробити роботу максимально комфортною.

Розглянемо найбільш яскраві переваги

  1. Від дверей до дверей. Це, мабуть, єдиний вид транспорту, що дає можливість доставити вантаж в будь-яку точку країни і за кордон прямо під двері замовника.
  2. Висока швидкість доставки. Безумовно, перевезення вантажів авіатранспортом набагато швидше, але ж літак може сісти далеко не скрізь, тоді як авто під'їде практично до будь-якого місця. За оперативністю перевезення вантажів на короткі відстані автотранспорт займає лідируючі позиції.
  3. Можливість швидко змінити маршрут. Тоді як при авіа і ж/д перевезеннях це зробити неможливо.
  4. Безперервність транспортування без перевантаження товару. Це дозволяє економити час і кошти замовника.
  5. Можливість доставки збірних вантажів. У цьому випадку кілька невеликих вантажів об'єднують в один великий, що дозволяє непогано заощадити на доставці. При цьому вивантаження вантажів може здійснюватися поетапно на всьому шляху проходження авто.
  6. Різноманітність типів автотранспорту. Авто діляться за призначенням, вантажопідйомності і пасажиромісткості. Це також дозволяє скоротити витрати на перевезення просто виберіть автомобіль найбільш відповідний виду і обсягу вашого вантажу.
Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: