21.09.2020, 08:55

Перший в Запоріжжі ЛГБТ-марш зустріли з петардами, яйцями і навіть зброєю (фото)

прайд

У Запоріжжі пройшла акція на підтримку ЛГБТ-спільноти "Місто без стереотипів". Городяни зустріли учасників акції не дуже привітно.

Поліція затримала трьох агресивних чоловіків, які намагалися кинути в демонстрантів яйця і петарди, передає Час Пік з посиланням на ГУ НП в Запорізькій області.

В акції взяли участь близько 500 осіб. Для її охорони залучили 430 поліцейських і 240 військових. Така охорона цілком виправдана, адже, як зазначили правоохоронці, агресивно налаштовані люди намагалися нашкодити учасникам акції.

"Під час акції агресивно налаштовані молоді люди намагалися кидати петарди і яйця в активістів. Поліція миттєво відреагувала: за порушення публічної безпеки та громадського порядку затримано трьох осіб, один з яких дістав зброю і направив в бік учасників заходу", - йдеться в повідомленні поліції.

Як з'ясувалося, порушники - троє місцевих жителів, двом з яких 39 років. На них були складені протоколи за фактом дрібного хуліганства та злісної непокори законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

Один з порушників був озброєний. У нього вилучили револьвер "Флобер".

Читайте також: Через відкритий люк на одній з доріг Дніпра розбилися чотири авто (фото)

ттт

ссс

сс

я

й

в

м

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: