30.09.2020, 20:19

Окупанти шість разів порушили режим припинення вогню, поранений боєць ЗСУ, - штаб

Ольга Романец | Все новости автора
ООС

Сьогодні, 30 Вересня, на ділянках відповідальності українських бригад окупанти шість разів порушили домовленості, які вступили в дію 27 липня 2020 року.

Так, вогонь зі стрілецької зброї противник відкривав неподалік Авдіївки і Золотого, з гранатометів різних систем - біля Миронівського, Новотроїцького і Золотого, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Ще одне порушення режиму припинення вогню зафіксовано в районі населеного пункту Зайцеве. Тут, в результаті ворожого пострілу з підствольного гранатомета, один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Воїна оперативно доставили в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога. Стан його здоров'я задовільний.

Як повідомляється, військовослужбовці Збройних Сил разом з рятувальниками ДСНС гасять пожежу поблизу Новоолександрівки, а також неподалік від Кряківки, де вогонь поширюється в напрямку селища Оріхове-Донецьке.

Крім того, триває гасіння пожежі поблизу Трьохізбенки. Вогонь на цій ділянці поширюється в напрямку населених пунктів Муратово, Капітаново і Гречишкіно. Боротьба з вогняною стихією триває і між населеними пунктами Половинкине - Байдівка, Артема - Малинове - Піщане.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик