10.11.2020, 22:09

Щербань Игорь та відгуки українських студентів

Олег Білоусов | Все новости автора
робота для студентів у СЩА

Поїздка до США – це можливість для великої пригоди. Щоб мінімізувати витрати на поїздку і до того ж отримати від цього вигоду, можна скористатися програмою для студентів «Work and Travel USA».

Work and Travel, або Ідея відпочинку для студента

Відпочинок у США – мрія багатьох людей. Великі міста, широкі автомагістралі, різноманітність, культурна відмінність, безтурботний підхід до життя, невимушеність, а також чудові пейзажі й великі національні парки. Поїздка до Штатів – це можливість для великої пригоди й набуття повної самостійності.

Однак Північна Америка знаходиться на відстані понад 9000 км, що робить сам переліт великою витратою. Тут і ціни на продукти харчування вище, ніж в Україні і взагалі у Європі, проте електроніка та одяг набагато дешевше.

Як же дешево відвідати США? Відповідь – це компанія FLeaders та її програма для молодих людей Work and Travel USA. Це програма для тих студентів, які хочуть не просто побувати в Америці, а й отримати безцінний досвід, зав'язати нові знайомства і непогано заробити під час канікул.

Програма для студентів «Work and Travel USA»

Програма Work and Travel USA офіційно відкрила для українців свої можливості на літо 2021 року. Це більше 150 вакансій у 50 штатах країни! Скористайтесь програмою Work and Travel у Львові та оберіть для себе найкращу роботу на літо у Америці!

Серед популярних пропозицій програми – робота у найкращих готелях, ресторанах, аквапарках тощо. Якщо, приміром, вам ближче праця у готельній сфері, то за програмою Work and Travel ви можете обирати з 11 мережевих готелів у штатах Майамі, Ілінойс, Лос-Анджелес та Нью-Йорк. Залежно від рівня англійської мови та досвіду роботу у даній сфери, фахівці компаніі FLeaders підберуть вам вакансію:

  • адміністратора,
  • касира,
  • офіціанта,
  • бармена,
  • покоївки,
  • помічника на кухні тощо.

Перш ніж прийняти рішення про участь в даній програмі, уважно ознайомтеся з умовами участі. Місце для роботи на літні канікули в Америці можна забронювати онлайн, а консультанти дадуть відповіді на всі питання, пов'язані з візою та іншими важливими моментами. Встигніть зробити заявку до 25 грудня, адже кількість місць обмежена!

Досліджуйте світ і себе

Переваги програми «Work and Travel USA» – це перш за все тест на самостійність і відповідальність за себе. Така поїздка зміцнить впевненість у собі, дозволить підтягнути англійську мову та надасть можливість познайомитися з людьми з багатьох країн. Наблизитись до американської культури та побачити на власні очі місця, які ви знаєте тільки за фільмами, також є безперечною перевагою. Крім того, робота в США під час навчання додасть бонусів у резюме при подальшому працевлаштуванні. Добре продумана і спланована поїздка в США стане незабутньою пригодою.

Не бійтеся подорожей

Плануючи від'їзд до Штатів, досить мати базові знання англійської мови, однак потрібно розуміти: чим краще ваша англійська, тим цікавіше буде для вас робота. З базовим знанням мови можна працювати в якості підсобного робітника, наприклад, на кухні або прибиральником, у той час як добре володіння мовою дозволити працювати вихователем в таборі, інструктором або гідом.

Упаковка багажу для поїздки, яка триватиме кілька тижнів або місяців, є досить складним завданням. З найнеобхідніших речей, які потрібно з собою взяти у подорож:

  • адаптери для електричних розеток,
  • основні ліки від застуди і можливого розладу шлунка,
  • одяг, відповідний до температур регіону, в якому ви будете перебувати,
  • путівник по регіону,
  • всі документи та готівкові гроші.

Учасники програми Work and Travel USA гарантовано не матимуть проблем з отриманням візи. Достатньо перевірити стан закордонного паспорта, який повинен бути дійсний мінімум 6 місяців з дати перетину кордону, а весь необхідний пакет документів допоможуть зібрати консультанти компанії FLeaders.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: