16.10.2022, 11:28

У Москві підземні парковки почали переобладнувати під бомбосховища

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Москві підземні парковки почали готувати під бомбосховища. Людей просять звільнити парковки від особистих речей та автомобілів.

У мерії Москви 11 жовтня на нараді під керівництвом заступника мера Петра Бірюкова було ухвалено рішення про підготовку бомбосховищ до прийому людей. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає Час Пік.

Мешканці будинків у ТВЖ "Кутузовський 23" та ТВЖ "Атом" вже отримують відповідні попередження. Їх просять звільнити парковки від особистих речей та автомобілів до 18 жовтня. Після закінчення цього терміну вхід у приміщення закриють, а авто евакуюють на платні стоянки.

За даними російського Telegram-каналу SOTA, правління одного з товариств власників житла у Москві розповсюдило серед мешканців оголошення про підготовку бомбосховищ до "прийому" людей. У документі чиновники послалися на рішення, ухвалене під час наради у московській мерії.

За словами одного з мешканців, керівник ТСЖ "Кутузовський 23" у домовому чаті повідомив, що на паркування завезуть нари, аптечки та обігрівачі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: