17.10.2022, 10:04

Окупанти збираються розвивати туризм на Луганщині та поповнити ряди "мобіків" комунальниками зі Станиці Луганської

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російські окупанти вже чітко розуміють, що українська армія не дасть їм спокійно господарювати на Луганщині. Вони поспішно готуються до тривалої оборони, зганяють у регіон підкріплення та розлючено обстрілюють населені пункти, з яких їх вибили українські воїни.

Російські окупанти буквально стирають з землі звільнені населені пункти на Луганщині. Обстріли не припиняються. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

А поки що до регіону прибувають "мобіки" з РФ, окупанти продовжують примусову мобілізацію на окупованих територіях. Дійшла черга й до Станиці Луганської, де визнано придатними до мобілізації усіх комунальників. Рано раділи ті, хто кричав "Тепер заживемо!" після приходу окупантів. Тепер у них одне бажання – вижити...

На окупованих територіях нова "влада" хоче розвивати туризм.

"Так звана "ЛНР" приєдналася до угоди про співпрацю у сфері курортів та туризму з "новими суб'єктами рф". Це нібито передбачає підтримку заходів у сфері курортів та реалізації туристичного потенціалу регіону.
Особливо, у Рубіжному, Попасній, Гірському та Золотому, Сєвєродонецьку, Лисичанську. Не Крим, звісно, але промисловий туризм розвинути можна. Готель "Мир" зачекався на туристів. Останніми там гостювали "тіктокери"
, - написав у Telegram Сергій Гайдай.

Читайте також: Рубіжне до та після окупації: кадри зі зруйнованого міста

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик