17.10.2022, 12:36

Житель Сєвєродонецька "злив" поліції інформацію щодо 74 членів НЗФ "ЛНР"

Луганская, война

Поліцейські Луганщини продовжують документувати кожен злочин представників російської армії, скоєний на окупованих територіях області. До поліції громадяни продовжують звертатися щодня.

Лише за 15-16 жовтня до поліції Луганщини надійшло 15 повідомлень громадян про правопорушення та події, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Луганської області.

Зокрема, до поліції надійшло 8 повідомлень про те, що у мешканців Сєвєродонецька та Лисичанська внаслідок ворожих обстрілів було зруйновано або частково пошкоджено квартири та приватні будинки.

Також 39-річна мешканка Лисичанська заявила про те, що представники російської армії проникли до її квартири та вчинили крадіжку майна.

Крім того, до поліції звернувся мешканець Сєвєродонецька, який повідомив, що володіє інформацією щодо 74 осіб, причетних до НЗФ "ЛНР".

"Поліцейські перевіряють вказану інформацію. За фактом перевірки буде прийнято рішення згідного чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Незважаючи на всі "красиві обіцянки", залякування та погрози, багато жителів на окупованій Луганщині вірять у ЗСУ та чекають на звільнення.

Читайте новини регіону:

Рубіжне до та після окупації: кадри зі зруйнованого міста

Окупанти збираються розвивати туризм на Луганщині та поповнити ряди "мобіків" комунальниками зі Станиці Луганської

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик