19.10.2022, 12:54

В окупованому Лисичанську кадировці "наводять порядок": допомагають місцеві "почекуни"

Лисичанск, война

Готуючись до наступу ЗСУ, російська армія стягує на Луганщину підкріплення. Нині в окупованому Лисичанську господарюють кадировці, які не забувають знімати ролики для TikTok.

За часи повномасштабної війни в Україні українські воїни вже наочно показали, як воюють кадировці. Вони "красиво на камеру" можуть розстрілювати мирні будинки, брязкотіти зброєю та позувати для TikTok, повідомляє Час Пік.

Останнім часом у російській армії кадировців використовують для спеціальних завдань. Вони не беруть участь у жорстоких боях, вони займаються "зачисткою" окупованих міст та стоять позаду "штурмових" загонів, розстрілюючи та відловлюючи росіян, що відступають.

В окупованому Лисичанську сьогодні багато кадировців, які займаються "зачисткою" міста. При цьому вони не перестають знімати ролики для соцмереж. В одному з таких відео видно, що окупанти зупиняють людей на вулицях міста та перевіряють їхні речі.

Вражає той факт, що місцеві жителі не просто не намагаються уникнути контакту з ними, а й самі підходять для того, щоб "вирішувати" якісь справи. Наприкінці ролика чути, як жінка дає окупантам якусь інформацію. Когось здала? Ну не дах же вона просить кадировців полагодити, й не сухпайком поділитися...

Тим часом місцеві жителі обурені, що в соцмережах називають місце, де було знято відео. Вони бояться, що одного разу туди "прилетить". Даремно переживають! І без кадировців-тіктокерів ЗСУ знають, куди треба бити. Сьогодні вночі у Лисичанську завдано артудару по будівлі комплексу "Хвиля", де розташовувалися окупанти.

новости соцсетейновости соцсетей новости соцсетейЧитайте також: "Так виглядає допомога жителям Донбасу від Путіна": кадри зі "звільненого" Рубіжного

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик