20.10.2022, 12:44

Розруха, високі ціни та свавілля: що діється в окупованих містах Луганщини

Луганская, война

Як би не намагалися любителі "руського миру" та "почекуни" на Луганщині показати свою радість від приходу російських окупантів, реальне життя на захоплених територіях страшне та небезпечне. Це підтверджують місцеві жителі, які розповідають правду про життя в окупації.

В окупованих містах немає світла, води та газу. Взимку не буде опалення. Спостерігаються великі проблеми з мобільним зв'язком, а до Інтернету доступ перекрито навмисно, повідомляє Час Пік.

Люди збирають дощову воду та готують їжу на багаттях. На вулицях міст сміття та завали зруйнованих будинків. Люди забули, що таке величезний асортимент магазинів та звичайні блага цивілізації.

Якщо десь вдається підключити електрику або люди самоорганізуються, щоб очистити місто від багатомісячних сміттєзвалищ, - це відразу ж подається у російських пропагандистських новинах, як "велике досягнення".

По факту, ніхто не збирається відновлювати зруйновані міста на Луганщині. Російським окупантам начхати на людей, у них тепер одна турбота - вижити під час наступу ЗСУ.

У мережі часто зустрічаються радісні коментарі "почекунів". Однак, якщо хтось вважає, що в окупації "можна жити", це ще не означає, що таке життя придатне для нормальних людей. Людей, які ще пам'ятають, що таке ванна з гарячою водою, філіжанка гарної кави біля монітора комп'ютера, тихі затишні вечори у будинку з родиною, прогулянки у впорядкованих парках та скверах, нічна тиша...

Про те, що відбувається на окупованих територіях, люди розповідають у соцмережах.

новости соцсетей

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик