24.01.2023, 09:32

Сортувальник банкнот GRACE GBS-3500Fitness – нова модель сортувальника з українською мовою

Ольга Станішевська | Все новости автора

 

Сьогодні в Україні представлено багато видів сортувальників банкнот від різних компаній-виробників. Що таке сортувальник купюр, які функції він виконує, яка модель є оптимальною з погляду ціни та якості?

Сортувальник банкнот – основні функції

Лічильник-сортувальник банкнот – це спеціальний технічний засіб, призначений для автоматичного безперебійного перерахунку, перевірки та вибракування великих обсягів готівки (купюр). Сортувальники використовуються для автоматизації бізнес-процесів у банках, торгових компаніях, великих магазинах та обмінних пунктах валюти, дозволяючи заощадити значний час та сили персоналу.

Основними функціями лічильника-сортувальника купюр є:

  • підрахунок кількості банкнот та підсумкової суми;
  • визначення фальшивок – завдяки використанню вбудованих магнітних, інфрачервоних, ультрафіолетових та оптичних датчиків сортувальник автоматично визначає підробку та спрямовує її в окремий вихідний контейнер;
  • визначення старих купюр – надірвані банкноти, банкноти з потертостями та сторонніми написами автоматично вибраковуються.

 

Чому сортувальник – це зручно?

Головними перевагами сортувальників банкнот є швидкість і точність обробки готівкових коштів. Ці технічні засоби можуть перевіряти, сортувати та відбраковувати до півтори тисячі банкнот за хвилину – неймовірна швидкість для людської реакції. Крім того, сортувальник не помиляється – чутливі датчики, багаторівнева система перевірки та контролю дозволяють безпомилково визначити фальшивку зі 100% точністю.

У пам'ять сортувальника закладається інформація про кілька десятків валют – перевірка кожної купюри здійснюється за розміром, номіналом, наявністю спеціальних знаків та позначок. Машина для перерахунку не втомлюється та не помиляється, займає мінімум місця та об’єму навіть у найменшому приміщенні, не потребує спеціальних програмних та апаратних засобів підтримки.

 

Сортувальник GRACE GBS-3500Fitness – чому споживачі обирають саме його?

Сортувальник купюр GRACE GBS-3500Fitness – це універсальний, компактний, двокишеньковий технічний засіб, який використовується для перевірки, сортування та вибракування банкнот. Він ідеально підходить для встановлення в банках, обмінних пунктах, ломбардах, мікрокредитних організаціях, магазинах та торгових компаніях, допомагаючи своєчасно виявляти зношені та підроблені грошові знаки, здійснювати підрахунок змішаного номіналу та багато іншого.

Попри те, що дана модель обладнання від китайської компанії-виробника належить до середнього класу, вона отримала велику кількість позитивних відгуків від фахівців та кінцевих користувачів. Головними перевагами GRACE GBS-3500F є невисока ціна, можливість сортування до сорока валют, висока швидкість роботи (до 1200 купюр за хвилину) та низькі показники шуму.

 

Основними технічними характеристиками GRACE GBS-3500F є:

  • компактні розміри – 350*310*300 мм;
  • невелика вага – лише 17,5 кілограмів;
  • можливість розпізнавання номерів купюр;
  • багаторівнева система перевірки – у сортувальнику використовується ціла серія датчиків, включаючи ультрафіолетові, оптичні та магнітні пристрої;
  • великий вхідний бункер, який може поміститися до п'ятисот купюр.

 

Завдяки особливій конструкції технічне обслуговування пристрою здійснюється за максимально короткий проміжок часу – після зняття кришки оператор отримує доступ до всієї технологічної схеми. Діагностика сортувальника банкнот GRACE GBS-3500Fitness здійснюється онлайн, у віддаленому режимі, без необхідності зупинення пристрою.

 

Рубрика - Правозащитник: