25.01.2023, 10:37

Самостійне вивчення англійської або курс

Ольга Станішевська | Все новости автора
англійська

 

В епоху Інтернету та технічних новинок вивчити англійську мову самостійно здається нескладним завданням. З іншого боку, перевірені онлайн-курси англійської мови гарантують розвиток, і їх ефект швидко помітний. Під час занять учні засвоюють знання та вчаться вільно говорити іноземною мовою. Переваги та недоліки кожного з цих рішень представлені нижче. 

Самостійне вивчення англійської вдома — переваги та недоліки

Вивчення англійської мови самостійно здається відносно простим. Його доступність є безперечною перевагою. Сьогодні кожен може дивитися серіали англійською, читати навчальний контент і дивитися відео на потокових платформах. Можливостей незліченні, тому важко вибрати з них щось варте уваги. Часто студенти витрачають час на пошук матеріалів, які відповідають їх рівню, а потім втрачають до них інтерес. 

Студенти можуть вивчати англійську мову в будь-який час доби, що робить їх неорганізованими. Як правило, учні відкладають уроки або погано вивчають матеріал, а наслідок такого стану речей – марна трата часу та відсутність видимих ​​наслідків. Вивчення англійської мови самостійно вимагає дисципліни, і багато людей здаються після першого тижня. 

Іншим недоліком цього рішення є відсутність людської взаємодії. Правила орфографії та граматики можна вивчити самостійно, але для практики англійської вам потрібна друга людина. Самостійне вивчення англійської мови – гарне рішення для тих, хто має ненормований робочий день і не може брати участь у стаціонарних заняттях або відвідує курси, і хоче швидше досягти видимих ​​результатів.

Курс англійської мови — переваги та недоліки

Курс англійської мови – хороший вибір для тих, хто хоче швидко та ефективно навчитися говорити іноземною мовою. Основні переваги:

  • заняття проводяться з професіоналами, які при виникненні проблем з правильною вимовою готові допомогти,
  • під час курсу всі учасники навчаються відповідно до мовного стандарту.
  • чіткий графік занять. 

Перед початком курсу студенти отримують план уроку, в якому вказуються години засідань та їх кількість.
Це накладає на учасників зобов'язання, які вони намагаються виконувати. Завдяки цьому вони не пропускають уроки і намагаються максимально використати заняття. 

Перед початком курсу студенти виконують тест, в якому чітко вказано, до якої групи вони повинні бути. Під час занять навчальні матеріали адаптуються до їхніх мовних навичок, завдяки чому учні не відчувають розчарувань, пов’язаних із зайвою складністю матеріалу та надлишком інформації. Мовні курси можна проходити онлайн, стаціонарно, групово та індивідуально. Все залежить від уподобань людини. До мінусів стаціонарного навчання можна віднести необхідність добиратися до мовної школи, а онлайн-уроки викликають у багатьох дискомфорт. Якщо ви хочете навчитися говорити англійською, варто брати індивідуальні заняття з носієм мови.

 

Рубрика - Правозащитник: